Pages Menu
Categories Menu

Dermalni filleri

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda.slika_dermalni Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća. Također, dermalni fileri namjenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina. Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutačno vidljiv.

Dermalni su fileri materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine. Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka, ali i za povećanje volumena usana.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodno se nalazi u našoj koži te je ključna molekula u procesu starenja kože. Odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno visokoelastična svojstva kože. Mlada koža sadrži veću koncentraciju hijaluronske kiseline koja kožu čini elastičnom i mekom. No, starenje je prirodan proces. Starenjem dolazi do smanjenja količine hijaluronske kiseline i kolagena, što dovodi do nastanka suhe kože i bora. Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, te lice gubi na volumenu i umorna koža se objesi i klone.

S prirodnim filerima Dermavisc® odgovor je također prirodan.

Korištenje Dermavisc® proizvoda jednostavan je i prirodan način da se nastavite osjećati mladi.

Proizvodni asortiman Dermavisc® proizveden je u Švedskoj te je baziran je na vrhunskoj hijaluronskoj kiselini iz biološkog izvora, dok se većina ostali proizvoda bazira na bakterijskoj fermentiranoj hijaluronskoj kiselini.

Biološka hijaluronska kiselina proizvodi se pod strogim nadzorom nadležnih tijela, dok se postupak izdvajanja hijaluronske kiseline unaprijeđivao i detaljno prilagođavao kroz razdoblje od 30 godina, time osiguravajući siguran, čist i visoko kvalitetan proizvod.

Proizvodni asortiman Dermavisc® uključuje materijal za punjenje kože (filer), koji se koristi za kozmetičku korekciju bora. Proizvodi se koriste za trenutno uklanjanje površinskih bora, sve do dubokih bora, te da bi se povećala punoća usana. Tretman proizvodom Dermavisc®, vezano za konture lica, pridonosi smanjenju vizualnih znakova starenja, te omogućuje trenutne rezultate, koji traju mjesecima.

Dermavisc® se sastoji od umrežene i visoko pročišćene prirodne hijaluronske kiseline. To znači da hijaluronska kiselina u proizvodu Dermavisc® ima molekularnu težinu koja je 2 do 5 puta veća od težine ostalih filera na tržištu. Veća molekularna težina osigurava jednostavnu primjenu, savršenu prilagodbu ciljanim područjima te proizvod koji će izdržati test vremena.
Dermavisc fileri se u obliku kristalno čistog prirodnog gela ubrizgavaju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina. Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah. Hijaluronska kiselina veže za sebe molekule vode i integrira s okolnim kolagenom vračujući licu mladolik i svjež izgled.

dermavics1

Prosječna molekularna težina za hijaluronsku kiselinu korištenu u proizvodu Dermavisc®.

Samo jedna injekcija proizvoda Dermavisc® stvara trenutni rezultat i dugotrajni učinak.

Dermavisc® asortiman sastoji se od dva proizvoda za kozmetički ispun bora: Dermavisc® smooth i Dermavisc® ease. Proizvodi su prirodni injekcijski implatati u obliku kristalno čistog prirodnog gela.

dermavics-ease

Područja primjene

dermavics2

Hyamin™

Kao dopunu asortimanu proizvoda Dermavisc® razvijena je linija proizvoda za njegu kože – Hyamin™. Ova linija proizvoda sastoji se od krema za lice Hyamin™ E i Hyamin™ SBT, koje sadrže hijaluronsku kiselinu koja će održati kožu glatkom i elastičnom te dodatno utjecati na učinak tretmana proizvodom Dermavisc®.

hyamine

Uz hijaluronsku kiselinu, Hyamin™ SBT također sadrži ulje pulpe vučjeg trna. Ulje pulpe vučjeg trna tradicionalno se koristi za pospješivanje cijeljenja kože. Zahvaljujući visokom udjelu hranjivih tvari, nužnih za metabolizam kožnih stanica, ulje pulpe vučjeg trna idealno je za sprječavanje bora, suhoće i drugih simptoma starenja kože.

Hyamin kreme posjeduju jedinstvena svojstva upijanja vode, što ih čini idealnim osvježivačima kože.

Prije i neposredno nakon aplikacije fillera

dermalni_filleri_contentkraj